MAIN STAGE

Nonkel Guy - 20.00 u. - 21.30 u.

Nonkel Guy is de vaste plaatjesdraaier van den Halve (Neuro). De Nonkel komt met veel plezier goeie vibes lanceren op de main stage!

Lil Kleine en RonnIE Flex - 21.45 U. - 22.15 u.

Er lijkt wel een Nederlandse invasie plaats te vinden op deze Casa Blanca Classic, dat ruikt naar een package deal! Uiteraard vinden wij het niet erg dat deze mannen komen, ze hebben immers drank & drugs bij ;)

JEBROER - 22.30 u. - 23.15 U.

De nieuwe Opposites qua populariteit ! De hits volgen nog de komende jaren maar trek die foute dansschoenen maar aan want tijdens JEBROER is het GAAN MET DIE BANAAN!

Nonkel Guy - 23.15 u. - 00.00 u.

Nonkel Guy heeft nog energie genoeg om ons een tweede keer te entertainen - spin that wheel!

ToUrist le MC - 0.00 u. -1.00 u.

De surprise-act van vrijdag, die geen introductie meer behoeft. De troubadour van deze eeuw die Wannes Van De Velde- achtige teksten integreert in Antwaarpse rhymes en beats - killer combo.

Inside Stage

Stylistic - 22.00 U. - 23.00 u.

Gets you movin' alsof je laatst loopt bij de stierenloop in Pamplona - Who let the bulls out?

The flexican feat.Sef - 23.00 u.-0.00 u.

Ken je “Watch out for for this” van Major Lazer nog? Deze beats zijn van THE FLEXICAN die bij onze Noorderburen enorm populair is en we wisten hem te strikken om ook af te zakken naar Hemiksem. Bumayé!

Gunther D. 0.00 U. - 1.30 u.

Skyve komt nog eens terug omdat hij er niet genoeg van kan krijgen. Vrijdag staat hij aan de zijde van Gunther D voor een vette botsautomix dj set. Voor deze 2 is the sky the limit ! Allejoppa !

Zomerbar hangar

Discobar experience - 18.00 u. - 22.00 U.

Geen DJ's uit feestent Local, maar wel gewoon lokaal talent!

DJ CLUTS - 22.00 u. - 0.00 U.

Als Hemiksem een stad was, zou DJ Cluts zonder twijfel een urban legend zijn uit het Hemiksemse nachtleven. Cluts speelde al de meest diverse zalen plat - one way, or another!

NELLES - 00.00 u. - 02.00 u.

Nelles De Caluwé is het gezicht, of eerder de stem, van Het jaar van de gitaar en De Afrekening op Studio Brussel - vette fuif gegarandeerd!