Info

Waar - Route - Drank - Steun - Contact

Waar/PARKING

Clasa Blanca Classic & Vice Festival vinden plaats aan de Zomerbar te Hemiksem gelegen langs de Schelde. Er is een openlucht podium en 2 indoor locaties zodat er in alle weersomstandigheden kan gefeest worden. En zoals steeds is de toegang gratis!

Woensdag 5 augustus Casa Blanca Classic – vanaf 18.00 u.
Donderdag 6 augustus Casa Blanca Classic – vanaf 18.00 u.
Vrijdag 7 augustus Casa Blanca Classic – vanaf 18.00 u.
Zaterdag 8 augustus Vice Festival – vanaf 15.00 u.

We vragen iedereen om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Er zal een parking ingericht worden met parkeerwachters om het voor de omgeving draaglijk te houden met eenrichtingsverkeer. Volg steeds de aanwijzingen van de parkeerwachters om zo efficient mogelijk te parkeren. Om de parkingkost te dekken zal een beperkte vergoeding gevraagd worden.

top

Route

<


top


Drank

Op het terrein worden dranken verkocht aan 2,50 euro. je mag geen eigen drank meebrengen op het festival! De cocktailbar op Casa Blanca was al langer een succes op zichzelf en dat doen we dit jaar nog eens over door een echte cocktailzone in te richting bij de ingang van het festival. Samen met GAZET VAN ANTWERPEN voorzien we een chill zone met de nodige zitplaatsen waar je rustig kan genieten van de lekkerste Mojito of een klassieke Gin Tonic.Ze worden met liefde en klasse gemaakt voor jullie dus even passeren kan zeker geen kwaad.

top

Steun

Om het festival te ondersteunen worden er samen met partner Umicore weer steunbandjes verkocht op het terrein. De toegang tot Casa Blanca Classic en Vice Festival is volledig gratis. We willen de drempel immers zo laag mogelijk houden … Een festival organiseren kost echter geld en vooral de kleine extra’s nemen een slok uit het festivalbudget. Daarom vragen we om beide organisaties te ondersteunen door de gewaardeerde aankoop van een UNIEK STEUNBANDJE. Hierdoor kunnen we voorzien in voldoende security, een fietsenstalling, ruime en propere wc’s, verlichting op de parking en parkingwachters, … Kortom het geld wordt geïnversteerd in veiligheid en service ! De prijs van een steunbandje voor de 4 dagen zal 7 euro bedragen en je kan ze op het terrein aanschaffen op 3 verschillende plaatsen (fietsenparking/wc zones). Met een steunbandje kan je terecht in de aangelegde fietsenparking voor de ingang van het festivalterrein, de toiletten, … en verwacht nog een leuke extra !

top

Contact

Iets wat u hier niet vindt? info@casablancafestival.be

top